STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Skincare Pro 5000ml

194.00 

Skincare pro je tretma na oljni bazi, namenjen občutljivi koži. Zahvaljujoč aktivnim učinkovinam rastlinskega izvora deluje razkužilno proti nepravilnostim, ki se tvorijo na koži živali. Skincare Pro deluje na nepravilnosti, ki so na koži tako, da kožo pomiri in že s prvim tretmajem zmanjšuje srbečico. Priporočamo ga pri živalih, ki so občutljive na šampone, za pogosta kopanja, za kožo starejših psov in mladičev, za kožo, ki se pretirano masti ali je suha, in kožo s prhljajem.

Njegova formula pomaga ponovno vzpostaviti naravno ravnovesje na koži in primerno tvorbo sebuma. Ne spreminja prvotne strukture dlake in ob redni uporabi na koži ustvarja zaščitni sloj pred zunanjimi dejavniki.

Na voljo po naročilu

Sestava

Skincare Pro vsebuje aktivne bio morske derivate in naravne učinkovine (propolis, sadne hidroksi kisline in izvlečke kvasa). Propolis je znan po mnogih zdravilnih učinkih in protimikrobnem delovanju. Kot naravno razkužilo preprečuje razvoj nepravilnosti na koži. Sadne hidroksi kisline odstranjujejo odmrle kožne celice in tako dajejo prostor za boljši razvoj novih. Izvleček kvasa ima odlične obnovitvene in krepilne lastnosti in izboljša stanje povrhnjice in kože. Polivalentna naravna sestava Skincare pro pusti kožo in dlako nahranjeno, močnejšo in svetlečo, primerno za lažje razčesavanje.

Nasveti za uporabo

Skincare Pro lahko uporabimo neposredno na dlaki ali ga pred tem razredčimo z nekaj vode, glede na stanje dlake in kože. Ko ga nanesemo na žival, smo pozorni na to, da pridemo skozi dlako do kože, nežno masiramo in pustimo učinkovati nekaj minut. Dobro speremo in po potrebi postopek ponovimo.

NA VRH