STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Blue Sky Pro Bambu 10000ml

160.00 

Blue sky pro bambu je inovativen vsestranski šampon, ki globinsko očisti vse tipe dlake. Dlako nežno očisti, saj vsebuje emolientno kremo, ki ohranja naravno ravnovesje v koži. S svojo formulo pomaga pri mehčanju vozlov in njihovem razčesavanju, obenem pa krepi in varuje keratinsko sestavo dlake. Blue sky pro bambu je obogaten z izbranimi aktivnimi učinkovinami, ki dajo dlaki vse vitalne elemente. Vsebuje naravne sestavine, ki s svojo optimalno združljivostjo izboljšajo videz dlake.

Vsaka uporaba dlaki povrne elastičnost in lesk. Učinkuje hitro, s čimer skrajša čas kopanja, a obenem zagotavlja najboljše rezultate. Primeren je za vse pasme psov.

Na voljo po naročilu

Sestava

Blue Sky pro Bambu vsebuje izvlečke bambusa, ki odlično obnavlja razcepljeno, utrujeno in uničeno dlako. Nahrani jo in poživi. Timijanovo olje daje nežen svež vonj, tea tree olje kožo čisti. Izvleček floridskih palminih plodov zagotavlja dobro strukturo dlake, jo ščiti pred poškodbami in ji daje svež in zdrav videz.

Nasveti za uporabo

Blue Sky Pro Bambu je visokokoncentriran šampon. Redčenje je odvisno od stanja dlake, načeloma v razmerju 15-20 proti 1. Nanesemo ga na dlako, tako da jo nežno masiramo in ustvarimo rahlo kremo. Dobro ga speremo in po potrebi postopek ponovimo.

NA VRH