STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Aquarosa Passion Pro 5000ml

147.00 

Poživljajoč tretma za krhko in dehidrirano dlako. Vsebuje mavrični biser.

Za resnične ljubitelje Aquarosa Pro smo ustvarili Aquarosa Passion Pro.

Nova formula tega multivitaminskega šampona vas bo navdušila s svojo bogato in svilnato strukturo ter nežnim vonjem. Mavrični biser, ki ustvari svetleč odsev prelivajočih neonskih barv, naredi dlako zelo mehko in spremeni nego v pravo doživetje.

 

Kategorija:

Sestava

Aquarosa Passion Pro je obogaten z izvlečki šipka in sleza, za katere je značilno, da kožo pomirjajo in navlažijo; vitamin C in flavonoidi spodbujajo ustvarjanje kolagena. Prisotnost Chlorelle Vulgaris, vrste morske alge, ki vsebuje aminokisline in vitamina B12 in beta karotena, kožo vlažijo, odpravljajo negativne učinke okolja in težkih kovin. Morska voda, bogata z magnezijem in kalijem, kožo še dodatno očisti.

Nasveti za uporabo

Aquarosa passion Pro je visoko koncentriran šampon, ki se lahko uporablja za vse tipe dlake psov in mačk, brez redčenja ali razredčen, v razmerju 1:20. Za doseganje najboljših rezultatov ga nanesemo na dlako, ki smo jo pred tem negovali z masko pred kopanjem Detox. Šampon vtiramo, dokler ne dobimo rahle kremne strukture, nato ga speremo. Po potrebi postopek ponovimo ali uporabimo drug šampon.

NA VRH