STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Aquablu Pro 5000ml

107.63 

Aquablu je šampon za pse in mačke, namenjen domači uporabi. Dlaki povrne sijaj in belino. Z modrim pigmentom, ki je v šamponu, odstrani rumen ton dlake. Dlako nežno, a globinsko očisti in je pri tem ne izsuši.

Aquablu dlako navlaži in okrepi z naravno mehčalno kremo ter jo ohranja belo in sijočo dlje časa. Formula poživlja tudi črno in marelično dlako.

Kategorija:

Sestava

Aquablu je obogaten z izvlečkom modrega glavinca in zato še posebej primeren za občutljivo kožo, ki hitro pordi, kar je značilno za pse z belo dlako. Chlorella Vulgaris, morska alga, vsebuje biološko zelo uporabne aminokisline, vitamin B12 in beta karotene, ki kožo vlažijo in nevtralizirajo strupe in težke kovine iz okolja; morska voda, bogata z minerali kalija in magnezija, ki očisti kožo.

Nasveti za uporabo

Aquablu Pro je visoko koncentriran šampon, ki ga lahko uporabimo neposredno povsod, kjer vidimo zahtevne madeže. Uporabimo ga tudi razredčenega z vodo. Za nežno kopanje mešamo 1 enoto šampona z 20 enotami vode. Za doseganje najboljših rezultatov uporabimo pred kopanjem masko Bio Energy Plus. Šampon vtiramo v dlako tako, da ustvarimo mehko kremo, speremo in ponovimo postopek še enkrat ali uporabimo drugi šampon. Lahko mu dodamo Hygro Fluid ali Super Keeper.

NA VRH