STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Bio Energy Plus 250m

23.10 

Bio Energy Plus je visoko koncentrirana inovativna maska za pred kopanjem, posebej namenjena temu, da poživi in nahrani kateri koli tip dlake. Intenzivni tretma je hkrati lepotna maska za dlako in čistilna maska za kožo. Pri uporabi dosežemo učinek maksimalne hidracije, obnovitve kože in dlake, izboljšanje strukture dlake in poudarjeno barvo. Z dlake in kože učinkovito odstrani nečistočo iz okolja.

Dlako obnavlja, če je bila uničena zaradi agresivnih kemičnih postopkov ali šibka zaradi vozlanja. Idealen je za pripravo dlake za striženje.

Sestava

Bio Energy Plus je obogaten z morskimi bioderivati. Vsebujue beljakovine in oligoelemente (jod, vitamin e, mukopolisaharidi, carotenoid), z izrazitim mehčalnim, antioksidantnim zaščitnim in antialergijskim delovanjem. Že po prvi negi opazimo, da sta koža in dlaka bolj sveži in elastični.

Nasveti za uporabo

Bio Energy Plus nanesemo neposredno na suho umazano dlako, lahko tudi mešanega z vodo.
Če želimo učinek lepotne maske, Bio Energy Plus razredčimo z mlačno vodo v razmerju 1:10 oziroma 1:20, nanesemo od kože po vsej dolžini dlake. Pustimo delovati 5 do 10 minut in nadaljujemo z nanosom izbranega šampona neposredno na dlako brez predhodnega izpiranja.
V primeru nepravilnosti na koži Bio Energy ne razredčimo. Po nanosu psa zavijemo v brisačo in pustimo delovati 30 minut. Nato nadaljujemo z nanosom šampona neposredno na dlako, brez predhodnega izpiranja. Priporočamo uporabo šampona Skincare Pro.

NA VRH