STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

BLUE SKY PRO 250ml

23.00 

Blue Sky pro je inovativen vsestranski šampon, ki globinsko očisti vse tipe dlake. Dlako nežno očisti, saj vsebuje emolientno kremo, ki ohranja naravno ravnovesje v koži. S svojo formulo pomaga pri mehčanju vozlov in njihovem razčesavanju, obenem pa krepi in varuje keratinsko sestavo dlake.

Blue sky pro je obogaten z izbranimi aktivnimi učinkovinami, ki dajo dlaki vse vitalne elemente. Vsebuje naravne sestavine, ki izboljšajo videz dlake in pri vsaki uporabi povrnejo dlaki elastičnost in lesk.

Sestava

Blue Sky pro vsebuje Yuzu ceramid B, inovativen in močan regenerator za razcepljeno dlako. Izvleček ananasa poživlja in vlaži kožo in dlako. Timijanovo olje daje nežen svež vonj, tea tree olje čisti kožo. Izvleček floridskih palminih plodov zagotavlja dobro strukturo dlake, jo ščiti pred poškodbami in daje dlaki svež in zdrav videz.

Nasveti za uporabo

Blue Sky Pro je visokokoncentriran šampon. Redčenje je odvisno od stanja dlake v razmerju 15 – 20 proti 1. Nanesemo ga na dlako, tako da jo nežno masiramo in ustvarimo rahlo kremo. Dobro speremo in po potrebi postopek ponovimo.

NA VRH