STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

RAZPRODANO

Bain Pro 5000ml

103.43 

Bain Pro je visoko koncentriran profesionalni šampon, ki nežno očisti vse tipe dlak psov in mačk. Polivalentna sestava očisti tudi zelo zanemarjeno in utrujeno dlako. Odličen je za dolgo dlako, koži povrne naravno ravnovesje in ščiti keratinsko sestavo.

Formula Bain Pro je obogatena z mešanico aktivnih snovi naravnega izvora, ki delujejo vlažilno in obnovitveno. Dlaki povrnejo lesk in elastičnost od prvega kopanja naprej. Redna uporaba olajša česanje, dlaki da mehkobo in poudari naravno barvo. Svetujemo ga za vse pasme psov, ki jih kopamo pogosto, skupaj z uporabo primernega balzama.

Ni na zalogi

Sestava

Bain Pro vsebuje aminokisline svile, ki zagotavljajo gladek in urejen videz dlake, mlečne beljakovine kožo vlažijo in ji zagotavljajo elastičnost. Islandski mah deluje antiseptično, izvleček kvasa dlako okrepi, zagotavlja naravno mikrobiološko ravnovesje in ji da lesk. Bain pro je tako kozmetični izdelek, ki med nego zagotavlja več različnih pozitivnih rezultatov.

Nasveti za uporabo

Bain pro je visokokoncentriran šampon, ki ga lahko nanesemo neposredno na dlako ali redčimo z vodo v razmerju 1:20. Za najboljše rezultate pred šamponiranjem na dlako nanesemo masko za pred kopanjem, Bio Energy Plus, nato šampon vmasiramo v dlako tako, da dobimo rahlo kremo. Dlako speremo, postopek po potrebi ponovimo. Nadaljujemo z uporabo izbranega balzama. V šampon lahko dodamo Hygro fluid.

NA VRH