STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

RAZPRODANO

Komplet za dolgodlake pse

153.00 

Bio Energy + 250 ml

Bain pro        250 ml

Hygro fluid      250 ml

4 elements oil    50 ml

Hydrating cream  500 ml

Mix Pink              200 ml

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Komplet za dolgo dlako in krhko dlako

Komplet vsebuje:

Bio Energy + 250 ml

Bain pro        250 ml

Hygro fluid      250 ml

4 elements oil    50 ml

Hydrating cream  500 ml

Mix Pink              200 ml

Če se dlaka vašega psa hitro vozla in težko češe, je rešitev to, da jo dobro navlažimo. Ponujamo vam PROFESIONALEN komplet za nego dolgodlakih psov. Odličen za Yorkshire terierje, maltežane, shi tzu, Koton de tulear, Lhasa Apso, Afganistanski hrt, Koker španjel, Setri in prinašalci.

Če je dlaka vašega psa bele barve, predlagamo, da tretmaju dodate kapljice Tech in Color A.

Pred kopanjem na dlako nanesemo 4 elements  oil (lahko tudi zmešano z mlačno vodo) še posebej na predele, kjer vidimo, da so prisotni vozli. 4 elements oil vozle razrahlja, vsebuje mešanico izvlečkov argana, sončničnih semen in svilnatih proteinov, ki suho dlako nahranijo, ji povrnejo lesk in mehkobo.

Nato sledimo naslednjemu postopku

  1. Prva faza tretmaja je čiščenje kože. Uporabimo gel masko za pred kopanjem Bio Energy Plus, nanesemo jo neposredno brez redčenja ali redčemo v razmerju do 1:20, odvisno od stanja kože in dlake, na suho in umazano dlako. Je prvi korak pri pravi Spa negi, prilagojeni suhi koži, saj z izvlečki alge in zelenega kaviarja spodbuja pore v koži k njihovemu čiščenju in vzpostavljan ali ohranja pravo ravnovesje na kožni povrhnici. Redna uporaba Bio Energy spodbuja obnavljanje celic na kožni povrhnici, kožo ohranja elastičnost, preprečuje nastanek prehljaja in neprijetnega vonja.
  2. V drugi fazi čistimo dlako. Pripravimo posodo s šamponom Bain Pro, uporabimo ga brez redčenaj ali ga redčimo v razmerju 1:20, z mlačno vodo. Šampon nanesemo neposredno na dlako, ki smo jo pred tem negovali z Bio Energy brez da bi ga predhodno izpirali. Šampon dobro masiramo v dlako, še posebej smo pozorni, da dovoljšno količino nanesemo na mesta, ki smo jih pred kopanjem negovali z 4 elements Oil. Speremo in po potrebi postopek šamponiranja ponovimo. Bain Pro je šampon, ki je posebej namenjen psom z dolgo dlako, s svilnatimi aminokislinami in mlečnim proteinom dlaka postane in ostane svetleča in svilnata na otip že po prvi uporabi. Redna uporaba Bain Pro preprečuje nastajanje vozlov in ohranja dolžino dlake.

Dodaj žlico Hygro Fluid, integratorja z aminokislinami, omega 3 in 6 ter B in E vitaminom. Naravna mešanica vlaži dlako in obnavlja dolgo dlako od zunanjih poškodb (veter, dež, sončna svetloba in vlaga). Vitamin C je ključen pri tvorbi kolagena in dlako ohranja mladostno. Pred uporabo plastenko dobro pretresemo in ga dodamo v masko za pred kopanjem Bio Energy Pro ali v šampon Bain Pro 

3. Tretja faza je izjemnega pomena da dosežemo lep razčesan videz dlake brez vozlov za daljši čas. Balzam v obliki kreme: Hydrating Cream, absolutni “best seller” zadnjih 8 let, da dolgi dlaki žametno svilen občutek, lahko ji dodamo tudi kakšno kapljico 4 elements oil. Arganovo olje ki ga vsebuje Hydrating Cream povdari teksturo dlake in jo globinsko nahrani, kremo nanesemo na čisto dlako in učinek opazimo že med samo nego. Pustimo učinkovati nekaj minut in speremo. Dlako nežno osušimo z brisačo in nadaljujemo s sušenjem. Kremo najlažje nanesemo tako, da uporabimo mešalnik, da se dodobra zmeša z vodo in dobimo kremasto polivko. V 500ml vode damo čajno žličko kreme. Količina je priporočljiva, variva lahko glede na stanje dlake. 

4. Razpršimo antistatični losjon Mix Pink na dlako med sušenjem ali na suho dlako, pred krtačenjem v dneh med kopanjem. Mix Pink je antistatičen vlažilni losjon, ki dlake ne obteži in je tako primeren tudi za najtanjše strukture, kot recimo dlaka Yorkijev in maltežanov. Vsebuje izvleček kave, zelenega čaja in ginsenga, ki dlako poživljajo , olje sončnice in lanolin pa dlako vlažijo in ji zagotavljajo lesk. Lahko ga uporabimo tudi kot lahek sprej za razčesavanje vozlov. Pred uporabo ga dobro pretresemo, da se dvofazna učinkovina dobro premeša.

NA VRH