STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Hygro Fluid 1000ml

76.00 

Hygro Fluid je profesionalna emulzija z močnim vlažilnim in obnovitvenim učinkom. Odlično deluje tako, da nahrani dlako vseh pasem psov. Zmanjšuje vozlanje in ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi in nečistočo.

Krepi strukturo dlake, povrne ji naravno ravnovesje. Daje ji lesk in pospešuje njeno rast. Rezultati so vidni že po prvem tretmaju, dlaka je vitalnejša in elastična. Hygro fluid je bogat z negovalnimi olji, ki so odlični za vlaženje in nego dlake in kože. Z uporabo Hygro Fluid zagotovimo boljši učinek drugih izdelkov, ki jih uporabimo med nego.

Sestava

Hygro Fluid je obogaten z morskimi derivati, oljem riževih kosmičev (emolentna beliakovina, antioksidant in absorbent UV žarkov), oljem šipkovih semen (poživlja in ščiti kožo) ter omego 3 in omega 6 (vitamini z anti age delovanjem).

Nasveti za uporabo

Hygro Fluid lahko uporabimo brez redčenja ali razredčenega z vodo. Za najboljši učinek pred razstavami priporočamo mešanje 1 žličke Hygro Fluid z eno žličko Hydrating Cream v mlačni vodi. Mešanico nanesemo na dlako po kopanju. Brez izpiranja nadaljujemo sušenje, dlaka je navlažena in pripravljena za nadaljnje stiliranje. Če produkt speremo, je dlaka kljub temu navlažena in manj zavozlana med kopanji. Način mešanj in redčenja se spreminja glede na stanje dlake, ki jo negujemo. Lahko ga zmešamo z vodo in dnevno poškropimo po dlaki, če želimo obnavljati teksturo dlake. Lahko ga dodamo šamponu (ena žlička v 50 ml šampona) in preprečimo nastajanje vozlov v dlaki, lahko ga vtremo neposredno v kritične dele dlake pred kopanjem.

NA VRH