STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Hydrating Cream 500ml

46.50 

Hydrating cream je kozmetični tretma s takojšnjim učinkom. S svojimi učinkovinami vidno izboljša dlako že na otip. Odličen je za krepitev in obnovo dlake. Zagotavlja dobre rezultate na razcepljeni, uničeni in krhki dlaki, ki jo nahrani in ji povrne lesk.

Redna uporaba zmanjšuje nastajanje vozlov in popravlja poškodbe, ki nastanejo na dlaki zaradi agresivnih kemičnih postopkov ali zunanjih vplivov. Preprečuje tudi razcepljene konice. Po vsaki uporabi opazimo, da je ima dlaka več volumna, lažja je za česanje in striženje. Zasnovan je tako, da olajša redno nego razstavnih psov, ki jih negujemo pogosteje. Hydrating cream olajša dušenje dlake, dlaka je bolj elastična in zato lažja za česanje in oblikovanje. Priporočeno je za vse pasme psov.

Sestava

Formula Hydrating Cream je obogatena z arganovim oljem, ki dlako nahrani, poživi in ima anti age učinek. Izvleček svile da dlaki sijaj in poudari naravno barvo, Kolagen dlako obnovi, rastlinski proteini kožo in dlako navlažijo.

Nasveti za uporabo

Hudrating Cream lahko uporabimo tako, da dodamo kremo šamponu tako, da zmešamo dve žlički kreme s 50 ml šampona in 1 litrom mlačne vode. Če želimo obnovitveni učinek, zmešamo eno žličko Hydrating Creama z 20 kapljicami 4 elements oil z dvema litroma mlačne vode. Nanesemo na vso dolžino dlake, potem ko psa skopamo s šamponom in zbrišemo z brisačo. Pustimo učinkovati nekaj minut, dlako pa počešemo s krtačo. V primeru zelo uničene dlake to grejemo s toplim zrakom iz sušilnika. Po nekaj minutah dlako speremo in nadaljujemo sušenje.
Za priprave na razstave po kopanju zmešamo eno žličko Hydrating Cream z eno žličko Hygro Fluid ali Super keeper z enim litrom mlačne vode. Mešanico nanesemo po vsej dolžini dlake in ne izpiramo. Nadaljujemo sušenje. Dlaka je navlažena in primerna tudi za zavijanje v papirčke (maltežan, koder, Yorkshire terier …). Opisani postopki so zgolj priporočila. Odvisni so od stanja dlake, ki jo negujemo in urejamo ter jih temu prilagajamo.

NA VRH