STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Beauty Rinse 250ml

22.70 

Beauty Rinse je inovativen tretma, ki se izvaja ob profesionalni salonski negi. S svojimi učinkovinami “zapre” dlako, ki je nalomljena in razplastena. Njegova formula je bogata s hidrolatom smilja in z rastlinskimi izvlečki, ki izboljšajo videz dlake.

Daje ji sijaj in poudari naravno barvo. Beauty rinse je obnovitveni losjon, ki pomaga ostalim produktom, da še bolje prodrejo v dlako in ščiti kožo med sušenjem. Priporočljiv je za vse pasme psov, še posebej za razstavne pse.

Sestava

Beauty Rinse vsebuje v vodi topen lanolin, ki dlako mehča in pomaga pri razvozlavanju. Hidrolat smilja in rmana pomirja razdraženo kožo. Izvleček jabolka in jabolčnega kisa vlaži in uravnava naravni pH kože.

Nasveti za uporabo

Beauty Rinse je profesionalni tretma, ki ga izvajamo po kopanju na čisti dlaki, ki jo pred tem obrišemo z brisačo. 15 do 20 ml Beauty Rinse dodamo v en liter mlačne vode, dobro premešamo in enakomerno razporedimo po vsej dolžini dlake. Pustimo učinkovati nekaj minut in nadaljujemo s sušenjem. Produkta ne izpiramo, saj ne povzroča težav s kožo.

NA VRH