STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Aqua Oto 150ml

28.00 

Pasja ušesa so zelo močna, hkrati pa po vrsti in strukturi zelo občutljiva, zato jih moramo zaščititi. Čezmerno proizvajanje ušesnega masla in zmanjšano zračenje ušes pri psih s priležnimi ušesi ustvarita popolno okolje za tvorbo bakterij, ki lahko pripeljejo do vnetja ušes.

Aqua oto je izdelek, ki je posebej namenjen čiščenju ušes za preprečevanje vnetja. Inovativna formula na bazi polisorbatov in ne ionskih rastlinskih učinkovin, ki se pogosto uporablja tudi v farmaciji in kozmetiki, ima topilno moč. Razkraja ušesno maslo in druge nečistosti in pospešuje odstranjevanje.

Tako Aqua Oto učinkuje pomirjevalno s kombinacijo alantoina, izvlečki glikoja, kamilice, rmana, divje lilije, melise in peperminta. Preprečuje srbečico in rdečico ter ustvari svež vonj z izvleček agrumov.

Kategorija:

Nasveti za uporabo

Za najučinkovitejše čiščenje je potrebna redna uporaba. Priporočamo med kopanjem, saj takrat lažje odstranimo nečistočo, ki je v ušesih, in ta ne ostane na dlaki. Če delamo s pasmo, ki ima dlako v ušesnem kanalu, svetujemo, da dlako prej populimo. Med postopkom čiščenja psu pridržimo glavo tako, da tekočina kar najbolj ostane v ušesu. Nekaj minut masiramo, nato z blazinico vate (nikoli s palčko) ali z gazo očistimo notranjost ušesa in odstranimo nečistočo.

NA VRH