STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

4 Elements Oil 50ml

36.75 

4 Elements Oil je mešanica olj, ustvarjena posebej zato, da dlako okrepi in obnovi. Učinkovita je na razcepljeni, poškodovani in utrujeni dlaki. Obnovitveni učinek je viden takoj po uporabi. Dlaka ima izjemen lesk in je žametna na otip.

Lahko ga uporabimo tudi za lažje reševanje vozlov. Nanesemo ga na na zavozlana mesta pred kopanjem in nato vozle lažje odpiramo. Hkrati zagotovi, da je dlaka bolj elastična. Dlako ščiti pred toploto med sušenjem.

Sestava

4Elements Oil je bogat z arganovim oljem in kokteilom različnih drugih rastlinskih olj, ki dlako nahranijo, obnovijo in navlažijo.
Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

4 Elements Oil lahko uporabimo na več načinov, odvisno od izbrane nege. Pred kopanjem, neposredno na zavozlanih mestih, za lažje odpiranje vozlov. Po kopanju manjšo količino olj s prsti nanesemo na vlažno dlako, osušeno z brisačo brez izpiranja.
Za obnovitveni učinek svetujemo naslednji postopek. 10 kapljic 4 Elements oil in 1 žlico Hydrating Cream dobro zmešamo z 2 litroma mlačne vode in dobljeno mešanico nanesemo na vso dolžino dlake. Pri zelo uničeni dlaki po nanosu nekaj časa dlako grejemo s srednje ogretim zrakom sušilnika, da zagotovimo boljši učinek. Dlako speremo in nadaljujemo s sušenjem.

NA VRH